Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2011, 16:02   #2108
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Nie ma mniejszego odtwarzacza niz iPod Nano, dzieki MultiTouch i oprogramowaniu stylizowanemu na iOS jest banalny w obsludze, a swietnej jakosci dzwieku to juz kto inny pisal na tym forum - ja jestem okaleczony, wystarcza mi MP3.
No akurat myślałem, że rozmawiamy o zwykłym iPodzie, a nie Nano. Nano, to specyficzna kategoria produktów, ale i w tej są lepsze, ładniejsze i tańsze

Co do wielkości - mniejszy był iRiver S10 i w sumie całkiem przyjemny, o nienajgorszej jakości dźwięku. W obsłudze też raczej wygodniejszy, choć i w nim była ona dyskusyjna.

Banalny w obsłudze Nano może jest, pod warunkiem, że na niego patrzysz. Dla mnie wygodna obsługa odtwarzacza, to obsługa bezwzrokowa i bez wyciągania odtwarzacza z kieszeni.

Świetna jakość dźwięku.. Nie słyszałem, więc nie skomentuję, ale znając dźwięk w wyższych modelach śmiem bardzo poważnie wątpić

Cytat:
A co do ceny to kwestia wzgledna - dalem 400 PLN za swoje Nano i wiem ze nigdzie nie dostane w tej cenie tak malego odtwarzacza z MultiTouch,
S10 był tańszy. MultiTouch może nie obsługiwał, ale to.. nie jedyna jego zaleta

Cytat:
w aluminiowym "unibody", obslugujacego wszystkie dobrodziejstwa synchronizacji (czytaj - nie przedstawiajacego sie jak pendrive)
A... to teraz nie przedstawianie się jako pendrive to zaleta.. Słowo daję dawny tekst na internecie był proroczy. Jak Apple zrobi samochód, to nie będzie miał wstecznego biegu i będzie to rewolucyjna zaleta...

Cytat:
Slowem - za jakosc sie placi...
A to jak najbardziej. Tylko, że nie w Apple..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post