Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2011, 08:38   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Obejrzałem i.. szczerze mówiąc nie zaszokowało mnie.

Generalnie tak:

- dziewczyna jest bardzo zgrabna, dobrze wygląda i dodatkowe zrzucanie wagi w jej przypadku byłoby niebezpieczną głupotą

- na modelkę.. może być za gruba..

To może oburzać, ale takie mogą być też fakty. Nie interesuje mnie ten temat na tyle, żeby wiedzieć, jakie proporcje i wymiary konkretnych części ciała są w tej branży pożądane, ale jak patrzę na tą dziewczynę i na większość modelek, to widzę, że faktycznie może być w biodrach (i niżej) uważana za może nie za grubą, ale po prostu mającą tam trochę za dużo. W normalnym życiu jest to idiotyzm. W tej branży.. obawiam się, że norma.

Możemy się oburzyć, ale nikt nikogo póki co do zostania modelką nie zmusza. Choć jak widzę potencjalną kolejną anorektyczkę (choć może nie w tym przypadku) to nie wiem, czy nie warto by tego bardziej surowo regulować prawnie. Szkoda ludzi...

A ta prowadząca.. Obawiam się, że ona nie jest głupia. Po prostu wie, czego ludzie w tej branży oczekują i co się sprzeda. Nawet jeśli dla nas jest to bulwersujące..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post