Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2011, 14:53   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
hmm... ale to w aparatach też ma znaczenie? (bo, że np. w magnetovidach kiedyś miało to wiem). Bo na swoim kompakcie Canona filmików nakręciłem setki i nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu (odtwarzane głównie na komputerze, ale także na telewizorze czytającym z karty). Podobnie z aparatem ojca.

Z kolei ostatni SX1 nagrywa w mp4 i i tak bez konwersji nie jestem w stanie tego nigdzie poza komputerem odtworzyć. Więc jeśli i tak muszę konwertować, co chyba nie ma już takiej różnicy z czego?

Ale mogę się mylić, bo nie interesowałem się tematem. Poszukam przy okazji jakiś informacji na ten temat.

ps. W następnym Digital Foto Video ma być duży test lustrzanek pod kątem możliwości wideo. Jako, że oni często nawiązują do cen europejskich i amerykańskich, może coś na tem temat wspomną.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post