Dyskusja: Porządek na Forum
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2011, 22:01   #33
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou
Niedobrze jest przesadzać. W żadną stronę. Andy przesadza w tę drugą właśnie.
Patrząc z perspektywy 2-3 lat śmiem twierdzić, że miałem rację co do większości Forum się stacza coraz bardziej. Szkoda bo wiele tu włożyłem swojej pracy, ba jeszcze niedawno miałem ochotę jeszcze coś doklepać. Jednak nie ma sensu.

Cytat:
Napisany przez Pali
andy, robisz to samo co ynsiwy - mówicie w nieokreśloną przestrzeń, zamiast powiedzieć kogo konkretnie uważacie za niepożądanego na forum.
Wypisanie konkretnych osób niczego tutaj nie zmieni. Robiłem to już wcześniej

Cytat:
Domyślam się oczywiście, że mnie - ale co do pozostałych wcale nie mam jasności.
Nie uważam.

Cytat:
Mówcie wprost.
Zobacz w co ten temat się zmienił. Tutaj już nawet nie można czegoś na poważnie napisać bo zaraz kilka osób zacznie robić sobie żarty...

Dopóki na forum nie będzie można na poważnie o pewnych rzeczach podyskutować nie widzę sensu dla takich tematów - sorry ynsiwy.