Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2011, 18:44   #465
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Używasz ? Rzeczowo minusy wypisz...
Bo ja heje mam i wyżej wszystko opisałem co mi się nie widzi w niej...
Tak, mam play na abonament i play online na abonament od ponad roku

1. Nie podobają mi się ich częste awarie, potrafią wyłączyć swój nadajnik na 12 godzin, owszem telefon przełącza się na plusa, ale net już w nim nie chodzi ... w ramach pakietu mb ..... może w nowych taryfach jest inaczej, ale mi się nie uśmiecha przechodzić na jeszcze wyższy abonament
2. Zdarza się że dzwonisz i masz komunikat sieć chwilowo zajęta, owszem jest lepiej niż w T-Mobile, tam jest to nagminne, ale jednak
3. Niedouczeni konsultanci, jak się do nich dzwoni, to nie wiedzą o co ogóle chodzi, ani co mają właściwie w ofercie - przedstawiają starą nieaktualną ofertę, lub mówią że takiego produktu nie mają w ofercie, a na ich stronie jest

Reasumując mają trochę niedociągnięć, nie tylko od strony merytorycznej, ale i technicznej, ale ... jak byłem w sieci plus to wcale lepiej nie było.

Więc puki co play jest najlepszy