|
Widzialem 3D prophet 9000, 8500 i 8500 LE to raz a dwa ze bez sensu jest twoja wypowiedz o pozostawieniu bez komentarza... Co glowka nie byla nic w stanie sensownego wymyslic?
Nie mam na mysli ze tylko Herce wieszaja sie w grach ale wieszaja sie jak kazde inne.
Kolejna sprawa ze slabo sie kreca i to juz wszedzie pisza. Znajomy ma pamieci 4 ns Hynixa i dochodzi z 240 do 260 i pojawiaja mu sie kropki i kreski biale (wiadomo od czego)8500LE. Ja u siebie dochodzilem ze 190 do 250 i z 200 do 285-290 na 7500LE i 7500 i na pamieciach 5ns (tez Hynix). Podobnie z jadrem. Dodatki do karty za takie ceny sa marne lepiej juz kupic Gigabyta.
Inna rzecz ze Ati nie sprzedaje oficjalnie swoich kart na Europe tylko robi to Hercules wiec jak juz mowilem ceny sa takie jakie sa.
Ponad to jak ktos (serwis) mi pisze ze Sapphire jest dobra firma (znajomy kupil 2 tyg temu 9100 i mial czarno biale wyjscie TV co juz wczesniej sygnalizowali ludzie inni) to albo jest ten serwis sprzedany jak Lew Rywin (np. Chip) albo trafili "specjalny testowy" egzemplarz...
|