Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2011, 16:07   #652
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777 Podgląd Wiadomości
Mnie Trzymam tam tylko pieniadze, a wyplacala dziewczyna w bankomacie. Teraz oboje jestesmy za granica i nie ma za co placic itp a pieniadze nadal sa tam na koncie.
A jak wroce na wakacje to przeleje komus kto ma karte i on mi wyplaci gotowke. Nie widze sensu placic 24zl rocznie za cos co uzywa sie przez 2 tygodnie.
Taką sytuację jak najbardziej rozumiem. Nie potrzebujesz tej karty, to jej nie używasz i nie ma sensu za nią płacić. Ale dla wielu osób to jest podstawowe konto, z którego regularnie korzystają i strasznie lamentują, że mbank wprowadza 2 zł. Raczej nikt mnie nie przekona, że tę stówę miesięcznie tak trudno jest wydać.

Inna sprawa, że przy obecnym oprocentowaniu lokat w mBanku nie bardzo opłaca się tam trzymać jakieś większe oszczędności długoterminowo.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post