Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2011, 17:51   #3400
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Deckard
@andy - niezła ta prezentacja ;-) tylko połowa się u nas nie przyjmie - już widzę jak długo postoi taki elektroniczny informator-przystanek?[2:43] sam nie wiem co to jest

w nocy zaraz jakiś d.ebil to rozpitoli
Na dzień dzisiejszy i w perspektywie no nie wiem 5 lat tak, nie przyjmie się. Jednak w dalszej przyszłości kto wie.
Wszystko zależy od poziomu społeczeństwa.

Cytat:
Napisany przez Oktawian
Już wiem, że lipną baterie ma N8 ... raptem 4 h na słuchawce bluetooth siedzę i już bateria spadła do 20 % Fakt, że cały czas praktycznie nawijam, ale to i tak za mało jak na taki telefon !
4h rozmowy po BT dla smartfona to mało? ZObacz jakie one mają baterie i co w środku, jakie wyświetlacze...
Ich nie można porównywać do np. Nokii 6310i pod tym względem. Oferują zdecydowanie więcej, niestety ceną jest energia..

@Oktawian jak responsywność N8? Przy odpalonych kilku aplikacjach w tle pewnie mocno przymula?