|
Zawieszony output przy konwersji DVD na flv
Witam, mam dość irytujący problem, mianowicie:
dokonuję dużej ilości konwersji materiałów video.
Generalnie konwertuję na .flv. Dotychczas konwertowałem z .avi i wszystko działo się prawidłowo. Natomiast od pewnego czasu część plików do konwersji otrzymuję w .iso. Kiedy próbuję konwertować zamontowane w wirtualnym napędzie obrazy (a więc pliki .vob, brak oddzielnych katalogów audio) bez różnicy czy na .avi czy na .flv po kilku lub kilkunastu minutach pliku wyjściowego w .flv zawiesza sie obraz lub dzwięk lub obydwa na raz i tak zostaje już do końca materiału. problem dotyczy 99% procent materiałów które próbowałem konwertować (z 6 udało się poprawnie). Mój sprzęt to winda 7x64 4 gb ddr3 i IC2duo E8400 3 Ghz, tyski po kilka tb. Problem dotyczy zarówno Wondershare video converter platinium, File Factory jak i Freemake Video Converter, przy czym jedyne sukcesy jakie osiągnąłem były za pomocą file factory (2) i 4 FVC. Temp jest pusty, pamięci wirtualnej ani fizycznej aż naddto. Skąd może wynikać błąd?
Aha, próbowałem nagrywać płyty i konwertować z krążków, bez efektów, ripowałem obrazy DVDShrink i potem konwertowałem, też bez efektów
Czy ma ktoś dobry pomysł?
|