Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2011, 00:40   #658
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ostatniu fajny problem natrafilem
wielokrotnie wczesniej dokonywalem operacji w nocy - wracam o takich godzinach z pracy czasem, a bywa, ze jakas operacja nie moze czekac (godziny eliksirow...)
a tu d. - nie moge wykonac operacji okolo godziny 0:20, rozmowa miala miejsce 0:40 po ponad 15min czekania na polaczenie
dotychczas mCzat zawsze przychodzil z pomoca - jak nie z rozwiazaniem to chociaz z wytlumaczeniem
to, co mnie zdenerwowalo, pozwolilem sobie pogrubic
reszta to zapis czatu bez zadnych porawek, nawet literowki zostawiel
S* - procwanik mBanku
R* - to ja
Cytat:
S*: Witam, w czym mogę pomóc?

R*: Witam

R*: nie moge zlikwidowac lokaty

R*: widnieje informacja "przetwarzanie danych"

R*: na stronie brak informacji o przerwie w dostepie do systemu

R*: ??

R*: po probie likwidacji otzrymuje dkladnie taki komunikat: USŁUGA CHWILOWO NIEDOSTĘPNA. TRWA PRZETWARZANIE DANYCH...

S*: W nocy od ok 00:00 do 3:00-4:00 trwa przetwarzanie danych i niektóre operację mogą być krótkotrwale niemożliwe do wykonania.

R*: dzis w nocy? to czemu takiej informacji o przerwie technicznej nie ma w waszym newsleterze?

S*: Dlatego, że tak dzieje się każdej nocy w każdym banku.

R*: takiej informacji tez nie ma? fajny dostep do wlasnych pieniedzy przez 24h na dobe? czyli mam wstac okolo 4 zeby wykonac operacje?

S*: To już jest Pana wola.

R*: mam nadzieje ostatnia w tym banku
to ja chyba podziekuje - bo moja wola bylo wykonanie operacji o godzinie 0:30
a nie wstawanie specjalnie o 4 rano (czym i tak sie skonczylo)
niezwykle oryginalne bylo w tej konwersacji tez, ze ani razu nie padlo "przepraszam" lub "przykro mi"
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post