Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2011, 20:28   #3409
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pierwszy dzień testów w terenie -jakość rozmów bardzo przeciętna ale cieszy przycisk regulacji głośności rozmowy.Wi-Fi bardzo sprawnie i bezproblemowo łączy się i działa bezproblemowo.
Przymula przy włączonych 15 aplikacjach-nie jest źle a wręcz bardzo dobrze
Zasięg no niestety tu zostało sporo do zrobienia-w mojej dolinie na odludziu w stosunku do Nokii to era kamienia łupanego-w miejscach dobrego sygnału oczywiście jest OK .
Sposób odbioru połączenia przez przeciągnięcie ikony drażni mnie -może ma zalety że przypadkowo się nie skasuje połączenia ale można to było zrobić lepiej-choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
System prosty i przejrzysty -żadnych problemów z ustawieniami i konfiguracją.
Ogólnie jednak pozytywie bardzo jak na parametry sprzętu i cenę

-2011-08-04-19-52-00.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post