Dyskusja: Zlot 2011
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2011, 13:58   #111
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
A ja na to, jak na lato.
Widzisz, że temat praktycznie umarł. Nie ma do dziś terminu, nie ma chętnych, a mnie już się nie chce ciągnąć każdego za uszy i wysłuchiwać tysiąca powodów, czemu nie pasuje.

Z Wiechą nie gadałem, więc nie wiem jak z domkami, ale te fajne z reguły są zarezerwowane wcześniej. Pogoda więc wiele tu nie ma.
Te pozostałe domki to kaszana jest i syf.
Nie gadaj, że mnie trzeba ciągnąć za cokolwiek !!