Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2011, 14:15   #21
Myszop
Myszop

Data rejestracji: 08.04.2011
Myszop zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
FMV nie jest formatem tylko ogólną nazwą na przedstawiane graczowi przerywniki filmowe, wcześniej przygotowane na stacjach graficznych, odtwarzane jako video (także format video może być dowolny). Jest to bardzo drogie i w dzisiejszych czasach mało kto się decyduje na coś takiego poza intro, czasem outro. Pewnie je mylisz bo USB w PS2 nie ma takiej wydajności jak bitrate filmików (audio/video), więc siłą rzeczy muszą rwać. Ograniczeń sprzętowych się nie da przeskoczyć.
W tym czerwonym to racja, nie da się przeskoczyć. Ale jednak coś piszczy w trawie.
FMV wiem że to był format ale już nie pamiętam czy filmików... chyba jakichś elementów z gier pc czy innych, nie wiem, nie pamiętam -.- to mogło mi się pomylić z formatem filmików.
A gdy odpali się gry z PS2SMB z Ethernet to faktycznie się wszystko szybciej wczytuje? bo nie wiem , a chcę sprawdzić jak się z sieci gra. Jak by ktoś miał to proszę o link jak poprawnie skonfigurować OPL przez kabel Ethernet.

na ps2 odpaliłem tylko kilka gier, a laser nawet nie doznał najmniejszych uszkodzeń itp, potem zastosowałem początkowego Open USB Loader do grania by zaoszczędzić laser, no i do dziś działa. ale co to ma wspólnego z tematem? nie wiem... xD

__________________________________________________ _____________________
PS2 Slim SCPH-75004 +FMCB 1.88 PL +karta pamięci 8mb + HDD USB TOSHIBA 320gb
Myszop jest offline   Odpowiedz cytując ten post