Dyskusja: Do maniaków nera
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2001, 11:55   #4
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
BraNdoN (17-06-2001 01:54):
I co ja mam wam zrobić że wam się podoba nero? Ten program ma JEDNĄ JEDYNĄ przewagę nad mym kochanym WinOnCD - będzie dalej rozwijany a w wypadku WOCD 3.8 to już ostatnia wersja (`nuff said :-( ). Nie wiem z kim konkretnie mam do czynienia w waszym wypadku - czy zaraz po kupnie nagrywarki wrzuciliście nero czy "ewoluowaliście" od takiego np. Easy CD Creatora (jeden z dwóch programów których bezgranicznie nienawidze, drugi zgadnijcie :-) ). Jeżeli to drugie to szanuje wasz wybór (Nero bo Nero ale coś się tym nagra...) jeśli to pierwsze to kto tu ma zasłonięte żaluzje, bo napewno nie ja... Nagrywałem wszystkimi programami które wyszczególniłem oraz innymi i za prawdę powiadam wam - WinOnCD 3.8PE RULEZ
Najczesciej na forum odpowiada sie na dreczace pytania.

W tej chwili czuje sie jakbym czytal reklame winona.

Kurde, spokojnie. Po co ludzi chcesz przekonac do WinOna ?

Jak ktos nagrywa nerem, to zaprawde powiadam Wam, nie zmieni swego mistza.

Napisales jedna, jedyna przewage. Ale jakaz to jest OGROMNA zaleta !!!
Jest upgradowany, i ma coraz to nowe funkcje !!!

Czy w winonie mozesz ustawic szybkosc kasowania cd-rw ?
Czy winon obsluguje wiecej formatow zapisu niz Nero ?
Czy ma funkcje sprawdzania tego co zapisal ?

itd itd.

Nie chce mi sie tu kogokolwiek przekonywac do Nera, ale skoro winon nie bedzie dalej rozwijany, to sila rzeczy bedziecie musieli przejsc na strone Nera.

Pozdro. Gazor

P.S. Test programow do nagrywania byl w Chipie
P.S.2 Kurde po co wogole te desperackie teksty ? Chcecie udowodnic ze jestescie "patriotami winona" cz Nera ? Po co ? Kazdy i tak zostanie przyswoim, a ja i tak nagrywam ........ (wszyscy wiedza)
gAzZzZoR jest offline