Dyskusja: Jaki materac?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2011, 11:47   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jaki materac?

Witam.

Wiem że średnio temat pasujący na takie forum ale

Materac do łóżka sypialnianego muszę kupić, no i byłem tu i tam ,sprzedawcy zachwalali co im na magazynie zalegało

Ogólnie z tego co poczytałem to są materace :

-Bonellowe - sprężyny bonell

-Kieszeniowe - sprężyny kieszeniowe

-Termoelastyczne - pianki

No i tak ,księżniczka na ziarnku grochu ze mnie żadna wiec super luksusu nie potrzebuję ,

ale jak mam już wydać trochę grosza [ale bez przesady bo już widziałem materace po 4K w góre]

to żeby dało się na tym spać przynajmniej 3-4 lata

Chodzi mi o opinie osób które same kupowały materace ew. testowały ,które miały jakieś porównanie ,
bo jak dla mnie teraz to każdy będzie super bo mój obecny jest chyba z trawy morskiej i ma 12 lat

Za opinie z góry dziękuje.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online