Dyskusja: Jaki materac?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.08.2011, 23:04   #13
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez basia21 Podgląd Wiadomości
@Deckard

Żadna to opinia***8230; Raczej dobra rada.

Zważywszy na sąsiadkę zanim kupisz, koniecznie sprawdź, czy przypadkiem nie skrzypi.
już kopiłem nie skrzypi,a sąsiadka myślę boże narodzenie będzie u św. Piotra spędzać

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
No i co z tymi materacami?
Edit:
materac kupiłem taki o

myslałem ze dzis sie już w nim ululam ale jeszcze kołderka i jakaś sexi poszewka

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 16.08.2011 o godz. 21:35
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post