Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2011, 20:04   #3419
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zwłaszcza, że Motoroli już nie ma...

Przy okazji - co polecacie z telefonów z pełną klawiaturą (ale raczej nie rozsuwaną). Pomijam Blackberry, bo choć jest to opcja, to generalnie nie jest mi teraz to potrzebne, a cenić się cały czas cenią.

Podoba mi się z wyglądu (i ceny ) ten Samsung Chat coś tam, ale generalnie jest dość krytykowany za obsługę internetu, a na tym też mi zależy. Pojawia się teraz Galaxy Pro, który wygląda trochę lepiej i nie mówię nie, ale muszę się przyjrzeć dokładniej (no i niezbyt mi się podoba wizualnie). Myślałem jeszcze o Nokii e72 albo e6 (o tej muszę jeszcze poczytać). Ma ktoś jakieś doświadczenia z którymś z tych modeli? (ewentualnie jakąś alternatywą)

Oczekiwania:

- pełna i wygodna klawiatura

- dobrze działający internet

- długo trzymając bateria (minimum 5 dni, najlepiej tydzień)

- dobra jakość rozmowy (na wszelki wypadek piszę, bo to przestaje być oczywistością..)

- ewentualnie dość dobry aparat (mniej istotne)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post