Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2011, 07:18   #325
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Faktycznie kiszka pod windowsem
Mozilla najwyraźniej ma ochotę popełnić samobójstwo poprawiając swe produkty na gorsze.
Ale trójka też właściwie szału już nie robi. Zajeżdża Windowsem 2000

Pod Linuxem na szczęscie lepiej:
Alternatywne przeglądarki internetowe - newsy, problemy, porady...

No chyba że na KDE też przekombinowali, tutaj jest pod Xfce.

Bardzo lubie w TB że potrafi automatycznie oddzielać spam od reszty i wrzucać go do oddzielnego katalogu.
Inne programy też może to mają ale tu automagicznie działa to samo z siebie

Nawiasem mówiąc niedawno zobaczyłem po raz pierwszy nowego Microsoft Office. Załamka. Mniej więcej podobnie do tego Thunderbirda. Nie wiadomo czy to pakiet biurowy czy edukacyjny dla dzieci

Właśnie zainstalowałem 6tkę (pokazała się w repo). Wygląd normalny (KDE), działanie normalne (nieco szybciej się ładuje).

Wcześniej używałem Kontact, ale jednak w TB wiele rzeczy można było łatwiej zautomatyzować - w moim wypadku do przede wszystkim segregowanie poczty przychodzącej.

Wracając do wyglądu, po zainstalowaniu pokazuje się okno -> Co nowego w Thunderbirdzie? w nim w -> Innych nowościach
Cytat:
Poprawiony wygląd w systemach Windows 7.
Wsparcie dla list szybkiego dostępu w systemach Windows 7.
Poprawiony import wiadomości z programu Microsoft Outlook.
Poprawki sprawdzania domyślnego progamu do obsługi poczty w nowszych dystrybucjach linuksa.
Różne inne usprawnienia i poprawki interfejsu programu.
Od razu wyłączyłem pogrupowanie folderów, czyli nowe usprawnienie. (Chyba że wcześniej było, ale przeoczyłem lub zapomniałem)

Kogoro Akechi

Ostatnio zmieniany przez Kogoro : 18.08.2011 o godz. 07:31
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post