Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2011, 11:57   #3708
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wczoraj ogladalem kolejne
200km przejazddzki, 4h w sumie stracone

wizualnie igla i juz sie smialem na mysl o wracaniu na dwa auta
wsiadlem, ruszylem i zaczela sie tragedia
a mechanik (polecony przez kolege-z bardzo nieautoryzowanego garazu za plotem) dolozyl wiecej do przemyslen

najbardziej mnie ukulo to, ze jestem w 100% pewny, ze gdybym przeglad zrobil tak, jak sie to robi np w aso VW przed zakupem (raz popelnilem ten blad - w Kaliszu, niech reka boza broni kazdego przed tymi fachowcami!) lub w Carmen (cos w stylu Norauto, tam ogladali VW jak kupowali ode mnie) a na jezdzie testowej nie przekroczyl km/h to autko bylo by "technicznie nienaganne"

poluje na inny egzemplarz...

edit:
ma ktos mechanika w okolicach MIELŻYN (OKOLICE WITKOWA) godnego polecenia do ogledzin samochodu przed zakupem?

Ostatnio zmieniany przez nimal : 18.08.2011 o godz. 12:03
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post