Cytat:
Napisany przez andy
Są przecież dotykowce z fizyczną klawiaturą qwerty.
|
Z wysuwaną? To duże cegły. Do listy poprzednich wymagań dopiszę jeszcze - normalne gabaryty (jak na komórkę, nie cegłę

).
Najsensowniejszym rozwiązaniem wydaje mi się klawiatura plus ekran dotykowy (ale klawiatura niewysuwana). E6 tak ma.
Cytat:
Szybkość połączenia zależy od nadajnika do którego telefon się zalogował (oczywiście oba telefony mają takie same parametry).
Na ekranie 3.7"-4.3" obraz będzie o wiele wyraźniejszy niż na ekranie o połowie mniejszym.
|
Będzie wyraźniejszy w sensie wszystko będzie większe. Dużo jednak zależy też od rozdzielczości.
Cytat:
Czy na androidzie musisz mieć pierdyliard aplikacji? Wszystko przecież zależy od Ciebie..
Andek też ma nawigacje, co prawda do najlepszych bym jej nie porównywał ale zawsze to coś.
|
No wydaje mi się, że ta na Symbiana jest jednak lepsze. A co do aplikacji.. Ta liczba jest podawana jako główna przewaga Androida, iOS nad konkurencją.
Cytat:
Polecam pójść do salonu i wziąć coś dotykowego i np. tę Nokię e6
|
Do jakiego? Zanim ja we Wrocławiu znajdę jakiś salon, gdzie będzie Nokia e6, to wyjdzie już e20..
A przeglądam od jakiegoś czasu. Ale do tej pory nic sensownego nie wpadło mi w ręce..