Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2011, 08:19   #3423
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Są przecież dotykowce z fizyczną klawiaturą qwerty.
Z wysuwaną? To duże cegły. Do listy poprzednich wymagań dopiszę jeszcze - normalne gabaryty (jak na komórkę, nie cegłę ).

Najsensowniejszym rozwiązaniem wydaje mi się klawiatura plus ekran dotykowy (ale klawiatura niewysuwana). E6 tak ma.

Cytat:
Szybkość połączenia zależy od nadajnika do którego telefon się zalogował (oczywiście oba telefony mają takie same parametry).
Na ekranie 3.7"-4.3" obraz będzie o wiele wyraźniejszy niż na ekranie o połowie mniejszym.
Będzie wyraźniejszy w sensie wszystko będzie większe. Dużo jednak zależy też od rozdzielczości.

Cytat:
Czy na androidzie musisz mieć pierdyliard aplikacji? Wszystko przecież zależy od Ciebie..
Andek też ma nawigacje, co prawda do najlepszych bym jej nie porównywał ale zawsze to coś.
No wydaje mi się, że ta na Symbiana jest jednak lepsze. A co do aplikacji.. Ta liczba jest podawana jako główna przewaga Androida, iOS nad konkurencją.

Cytat:
Polecam pójść do salonu i wziąć coś dotykowego i np. tę Nokię e6
Do jakiego? Zanim ja we Wrocławiu znajdę jakiś salon, gdzie będzie Nokia e6, to wyjdzie już e20..

A przeglądam od jakiegoś czasu. Ale do tej pory nic sensownego nie wpadło mi w ręce..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post