Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2011, 09:20   #387
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Teraz BEKO jest na Danfosie.
Inna jakosć
A dobre i nie drogie to Miele.
Liebherr mam i polecam.
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
Liebherr mam i polecam
Mam i ja, ale nie polecam, bo mam od kilku dni.

Za to polecam sklep electromarket, bo załatwili wszystko pięknie, co najważniejsze w dniu dostawy zadzwonił rano facio i się spytał kiedy mi pasuje dostawa, jak powiedziałem, że około 16, to powiedział, że kierowca zadzwoni do mnie i się umówi dokładnie, tak też się stało i wszyscy szczęśliwi.
Najgorszy koszmar dla mnie przy zakupach przez internet, to wieczne ganianie się z kurierami, najczęściej dostarczają towar bez dzwonienia około 11, mają wtedy niemal 100% pewność, że mnie nie zastaną. Co mogę zamawiam z dostawą przez Pocztę Polską, jak się nie da, to zaznaczam, żeby kurier dzwonił, prawie nigdy nie dzwonią, albo dzwonią zdziwieni, że mnie nie zastali.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post