Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2011, 12:11   #3717
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ed - wiem, w nowke nie pchalbym sie w diesla na pewno, ale tu akurat mysle o autku w okolicach 10 lat, brak prawie roznicy w cenie miedzy dieslem i benzyna a gabaryty robia swoje i... chyba nadszedl czas na mojego pierwszego prywatnego diesla w tym momencie
auto bedzie glownie robilo trasy - benzynowki mam dwie i nie sprzedaje (narazie), wiec licze na to, ze najczestsze problemy, wynikajace z katowania diesla w miescie, mnie omina

sobrus - te 2.2 nie ma w automacie, a tym razem poluje wlasnie na automat
moze wiec rozejze sie tez za tymi starszymi, 130KM wersjami
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post