Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2011, 19:16   #3448
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
HTC Sensation na pierwszy rzut oka prezentuje się świetnie. Android jest tak potężny, że chyba z miesiąc mi zejdzie zanim poznam jego wszystkie możliwości
Za kilka tygodni postaram się opisać co mnie w nim najbardziej boli ;-)
Bawiłem się tym, małe to trochę, ale możliwości świetne, też mnie Android przerósł.
Znajomy po kilku dniach poznawania kocha go chyba bardziej niż swoją babę.
Aplikacji nawsadzał sobie tam od groma, mam wrażenie, że procesor trochę nie daje rady, ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post