Dyskusja: Zlot 2011
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2011, 20:44   #177
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dzień dobry na wieczór gieje.

Wykonałem telefon do Wiechy. Ceny, jak mi powiedziała, podobne jak w zeszłym roku, tzn domek dwuosobowy 80 zł/doba, a 4-osobowy (ten nr 7) - 110 zł/doba. Niestety ani ja, ani ona nie pamiętamy ile było w zeszłym roku (ale mam niejasne przeczucie, że się podniosła)...na końcu coś tam zabełkotała, że jeśli drożej, to nie więcej niż 5 zł na domku. Mam jeszcze zadzwonić później wieczorem, jak będzie w Antoninie i ostatecznie upewnić się co do cen i jeszcze czegoś.
Teraz trzeba już jak najszybciej zadecydować ile domków brać, a ile odpuścić (z 6 zarezerwowanych). Na razie, póki co, cienko coś was widzę. Paru pewniaków i reszta cweli bez jaj. Kurde!

PS Bartez z Ewą może nawiedzą nas, ale beznoclegowo.