Dyskusja: Do maniaków nera
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2001, 00:04   #10
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
skoro już elita siewypowiedziała to moge swym skromnym zdaniem powiedzieć że porównanie nerona do winona ma się tak samo jak plexa do teaca (moim zdaniem) i wywołuje tylko niepotrzebne emocje a w ogóle to wygląda to na dziecinne przekomażanie (rz) !!! bo nie stwierdziłbym że winon jest cienki w porównaniu do nerona... !!! to podstawa zwłaszcza 3.8 ...
fakt nie jest unowocześniany .... z drugiej jednak strony w moim kręgu ludzi zajmujących sie nagrywaniem tylko ja używam nerona jako 2 program poza clonem .... tamci preferują winona no i co z tego ...
przecież jak ktoś sienauczył obsługiwać co nie jest w cale trudne to już zostanie przy tym....
winoncd używałem i używałbym gdyby nie service pack który totalnie mi zamieszał w winonie i musiałem go usunąć....a nero ... co niby ma unowocześniane stry do nowych nagrywarek ...tak na prawdę...fakt miły program w obsłudze ale... zawsze jest to ale...
Nie lubię takiego przechwalania sie co kto używał i dlaczego lepiej to niż tamto ...
ludzie szanujmy się wzajemnie....a do gaLL'a mam pretensje z tą elita że niby co jak nagrywałem pod linuxem to niby kto ja jestem (nie nagrywałem)
czy pod dosem..... śmieszny facet... a miałem go za poważnego gościa ..no no

Sądze że ambicje wzięły górę .. i nie ma nad czym sie roztrząsać...

pozdro 5.5.3.8. PE

PS. Podobno możesz tak spróbować do Wojtasa...odpal nero ...daj na pełne okno .....i nie zamykaj krzyżykiem tylko w menu Plik przez zamknij ...spróbuj teraz ...
obar jest offline