Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2011, 19:59   #10
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Ktoś obiecywał gruszki na wierzbie tfu, tzn firmę w pięć minut...

Żadna nowość, za każdym razem to jest tylko konkurs
kto więcej kiełbach wyłoży i ile pelikanów tfu, obywateli to łyknie.

Więc głosując trzeba mieć na uwadze tylko te realne obietnice.
Mam jednak nadzieję, że ten gość od pistoletu & wibratora nie dostanie się, bo będzie kabaret na świat.

A kto się dostanie, to wiadomo,
dwie partie się liczą, pytanie tylko, czy zrobimy im psikusa (większościowe),
czy pozwolimy im dalej w koalicje się łączyć i dalej słuchać jak drą ryje.
Ja kilka lat temu założyłem firmę w dwa dni. Kolega niedawno (trzy m-ce temu) w tydzień (te kilka dni czekał na dokumenty z UM).

Na pozwolenie na budowę czekałem trzy tygodnie od złożenia kompletu dokumentów. Najdłużej czekałem na dokument z ministerstwa w sprawie odstępstwa od nieważneczego (trzy miesiące) konieczny do złożenia na pozwolenie.

Nie wiem skąd te średnie im wyszły. Może uśrednili czas zakładania firmy jednoosobowej i S.A. oraz pozwolenia na budowę domku jednorodzinnego i wieżowca w centrum Warszawy. Takie zestawienia można o kant dupy potłuc.
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post