Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2011, 00:04   #3512
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dobra - co byscie doradzili
bo mi wychodzi Samsung Galaxy S II (nie chce mi sie czekac nie wiadomo jak dlugo na Galaxy Note za niewiadomo ile)

wymagania:
- cena - do 2k, ale im nizsza tym lepiej
- system operacyjny umozliwiajacy daleko idaca ingerencje i niezawodnosc (WM uzywam i jestem zadowolony)
- obsluga popularnych formatow video, dokumentow itp - ale to wynika z poprzedniego
- navi
- wideopolaczenia! (to powoduje, ze wiekszosc telefonow z androidem odpada )
- sensowny aparat z flashem (to znowu odrzuca wiekszosc htc)
- spory ekran
- 3g, bt, wifi...
- zlacze jakies standardowe np miniUSB
- spora pamiec wew albo slot kart microSD
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post