Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2011, 00:28   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hmm, iPhone z tego co mi wiadomo, nie obsluguje wideopolaczen w 3g
nie umozliwia grzebania w plikach ani ustawieniach
nie posiada zlacza microUSB ani USB a to sa standardy
nie obsluguje BT stereo
nie synchronizuje kontaktow z gmailem (zapomnialem dopisac - generalnie na WM jest od tego oggsync, android ma wbudowane - inne - nie wiem)
ale moge sie mylic

wiem, ze SGSII spelnia powyzsze
i to bardzo dobrze spelnia
myslalem, ze cos tanszego sie znajdzie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post