Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2011, 00:38   #3517
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
roznica taka, ze wiekszosc mojego sprzetu i sluzbowego ma zlacza microUSB
wiec nie mam problemu z podladowaniem lub podlaczeniem mojej zabawki w sluzobowym/swiom/kolegi samochodzie czy tez kompie
fakt, ze majac inny fon bym po prostu nosil ze soba kable i to nie jest az taki problem
ale iPhone odpada z prostej przyczyny - jest drogi a nie potrafi nic, konfigurowalnosc zerowa i w zasadzie czego bym nie chcial, to tylko "bedzie w nastepnej wersji" - ale ja nie kupuje wyimaginowanej nastepnej wersji!
wideopolaczen czy bt stereo uzywam od kilku lat
i musze to miec, bo sie przyzwyczailem, bo jest to wygodne i przydatne
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post