Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2011, 19:20   #11175
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam kota lepszego od rasowego, jest dwurasowy.

Tatuś syberyjski, mamusia egipska mau.

Zdjęcia jutro, teraz kotek śpi, nie będę mu błyskał.

7 tygodni podobno ma, dzisiaj od cycka urwany, załatwia się do kuwety, pije mleczko dla kotów, zjadł trochę żółtka.

Małolat nosił je w koszyku po bazarze w Falenicy, że odda w dobre ręce, za darmo nie chciałem, dałem złotówkę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post