Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2011, 17:07   #13
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Mam kota lepszego od rasowego, jest dwurasowy.

Tatuś syberyjski, mamusia egipska mau.

Zdjęcia jutro, teraz kotek śpi, nie będę mu błyskał.

7 tygodni podobno ma, dzisiaj od cycka urwany, załatwia się do kuwety, pije mleczko dla kotów, zjadł trochę żółtka.

Małolat nosił je w koszyku po bazarze w Falenicy, że odda w dobre ręce, za darmo nie chciałem, dałem złotówkę.
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Ja mam 3małe kociaki jedzą już same-może chcesz do pary
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Śliczny!

Masz już imię dla niego?
Walcie się gieje