Dyskusja: Do maniaków nera
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2001, 00:09   #14
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ale najbardziej mnie wkurza to że podejmujecie w ogóle wyzwania...typu...ee Ty toś cienias bo ja nagrywałem na tylu i tylu programach ...albo pod takim a takim systemem .... no i co z tego mogę nagrywać 100 płyt tygodniowo a o samym nagrywaniu nic nie wiedzieć ... podobnie jak o skanowaniu.... drukowaniu itp. diabeł tkwi w szczegółach ot co...

i nie lubię pieprzenia typu...używam to i jest najlepsze a tamtego w ogóle nie używałem bo i po co ...po co taki gostek się w ogóle wypowiada... trza poużywać ... dopiero osądzać...natomiast co jeszcze ...niech sobie mówi co chce ... zlewać to.. bo przecież nikt się nie przesiadzie ... ale nie MOŻNA jednoznacznie dołować Winona na BOGA ludzie !
tylko świadczy o niewiedzy... z szacunkiem traktuje winona ... mimo że obecnie nie mam go zainstalowanego - przyznaję się szczerze ale to z innych powodów..

aa co do 5 lat wstecz... no jakoś sie zaczęło nie od razu po ulicach jeździły ferrarki F50 ...a nagrywało się pod dosem jak nagrywarki kosztowały tyle co dziś nagrywarki DVD a i gra u piratów kosztowały po 70 zł ...pamietacie ?

dobra trochę chaosu ..ale jestem zmęczony pozdro 6
obar jest offline