Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2011, 10:56   #6
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Apple próbuje się uniezależnić od Samsunga ;-)
http://opda.pl/nowiny/sprzet/1285-ap...a7-juz-od-tsmc

------

Cytat:
Napisany przez M@X
Nemka to stary hejter - nic nie robi poza siedzeniem cale zycie na wykopie w poszukiwaniu tematow o Apple i pisania bzdur. Od dawna jest przeze mnie ignorowana ;-)...
W tej wypowiedzi przypominasz yahola. Zarzucasz komuś pisanie bzdur a nie potrafisz podać konkretnego przykładu.

W wolnej chwili zobaczyłem ten wykop i muszę powiedzieć, że akurat 90% komentarzy nemki było na wysokim poziomie. Fakt podchodzi emocjonalnie do tego ale, kto po tekstach w stylu "masz okres?" itp. by nie podchodził?

Wiele osób pewnie nie przeczytało o co chodziło i wypluło komentarze z których nic nie wynikało. Wykop od momentu stania się serwisem mainstreamowym przeistoczył się w taki onet. Kultura wypowiedzi, poziom osób udzielających się tam jest na takiej wysokości jak ludzi na onecie.

Podsumowując, jeżeli M@X uważasz, że nemka to "hejter" (do tej pory nie wiem co to słowo oznacza, może jakaś definicja?) to proszę uzasadnij to. Jeżeli tego nie zrobisz to znaczy, że po prostu nie potrafisz poprzeć swojego zdania, swoich racji.

Cytat:
Napisany przez Kris
Andy, czepiasz się... nikt im nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne!
Wystarczy sobie wejść na wspomniany serwis i poczytać tematy na forum o iMacach i ich wadach ;-)

------

Chodzą plotki, że Apple zamontuje USB3 w swoich urządzeniach. Czyżby zrozumieli swój błąd ?

Ostatnio zmieniany przez andy : 18.09.2011 o godz. 11:36 Powód: Zamiast yahol powinno być oczywiście M@X
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post