Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2011, 12:20   #13
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości

Wskaż 10 moich wypowiedzi które nie są merytoryczne, oczywiście wyjaśnij dlaczego nie są.
Nie Andy, nie.
Nie mam zamiaru, jak poprzednio napisałem, wdać się w bijatykę

Cytat:
Oczywiście, że każdy ma prawo. Tylko opinie bez poparcia w rzeczywistości są dla mnie jak zeszłoroczny śnieg.
W dyskusji chodzi o to aby poprzeć swoje zdanie. Chodzi o to aby pokazać, że nie jest ono puste.
To jest twoja opinia
Jeżeli podoba mi się kolor biały, wcale to a wcale, nie muszę udowadniać, ze jest on lepszy, ładniejszy, milszy, od wszystkich innych.
To jest moja opinia i udowadnianie tego, jest absurdalne.
Tak jak cala ta dyskusja, na temat wyższości, czy czego tam chcecie udowodnić światu i ludziom

Ponadto, wyobraź sobie wszystkie np. samochody napędzane tym samym silnikiem
To by było dopiero.
A tak: mamy wybór
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post