Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2011, 13:12   #2499
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Nie Andy, nie.
Nie mam zamiaru, jak poprzednio napisałem, wdać się w bijatykę
Żadnej bijatyki tutaj nie widzę. Skoro nie chcesz przedstawić tutaj swoich poglądów i poprzeć ich konkretami, faktami to oznacza tylko, że tego nie potrafisz.

Cytat:
To jest twoja opinia
Jeżeli podoba mi się kolor biały, wcale to a wcale, nie muszę udowadniać, ze jest on lepszy, ładniejszy, milszy, od wszystkich innych.
Co innego jest pisanie "podoba mi się wygląd MacBooka" a co innego ten wygląd jest najładniejszy na świecie. Widzisz różnicę?

Jeżeli ktoś napisze to w taki sposób, to lepiej żeby potrafił to poprzeć czymś, a nie tylko swoim widzimisie.

Cytat:
To jest moja opinia i udowadnianie tego, jest absurdalne.
W dyskusji na jakiś konkretny temat często chodzi o to aby nie tylko pokazać jakie mamy zdanie na ten temat, ale i dlaczego. Przedstawiamy argumenty świadczące na naszą korzyść. Osoby które rozmawiają o samochodach i jedna cały czas mówi, że taki model jest najlepszy bo tak jest mało wiarygodna. Jej zdanie jest dla mnie wtedy nieistotne.

Cytat:
Tak jak cala ta dyskusja, na temat wyższości, czy czego tam chcecie udowodnić światu i ludziom
Tu nie chodzi o stawianie wyższości HTC, LG, Samsunga nad Apple ale pokazanie ludziom, że Apple wcale takie super nie jest jak się go maluje. Trzeba w końcu zacząć pisać o wadach aby ludzie poznali cały obraz, nie tylko te plusy.

Cytat:
Ponadto, wyobraź sobie wszystkie np. samochody napędzane tym samym silnikiem
To by było dopiero.
A tak: mamy wybór
Nigdy nie twierdziłem, że ma istnieć tylko Android, czy WP7. To właśnie fanatycy Appla by takiego czegoś chcieli. Sorki ale ja nie jestem za *****izacją społeczeństwa - tak nazywam uproszczanie wszystkiego na siłę.