Cytat:
Skoro pofatygowałaś się na nasze zacne forum odnieś się proszę do mojego i wcześniejszych postów. Ciekawy jestem.
|
No przecież stwierdziłeś, że "trzepnięta" jestem. Poza tym n3mc1a nie Nemcia
I owszem, zwróciłam im uwagę w komentarzu, który - pyk - zniknął. Co do trollowania na forum, prawda jest taka, że nikt nie miał argumentów przeciw moim dowodom, co powodowało cholerną frustrację biednych fanboyów. Zawsze dyskutowałam rzeczowo, dawałam linki, źródła, opracowania i nie obrażałam innych. Wg nich byłam trollem. W sumie z ich punktu widzenia - krytykowanie Apple to w zasadzie przestępstwo
To samo było z działem DTP. Tam panowie to znawcy Corela, którzy nic poważnego nie robili - co widać po ich postach. W końcu w wielu tematach doszli do tego, co pisałam od początku, ale tego już nikt nie zauważył
Post wojtkow'a zawierał wcześniej zdanie o wielu kontach, które jakoby miałam mieć na tamtym forum. Niestety na razie bez obrazka, bo zrobiłam sobie na wszelki wypadek screena. To świadczy najlepiej o ich rzetelności i prawdomówności. Jeszcze nie mogę wklejać obrazków i linków