Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2011, 18:03   #2579
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Apple MA BYC DROGI! Taka jest polityka firmy.
W drugim zdaniu przyznam Ci rację jednak co do pierwszego to się mylisz. Apple wcale nie ma być drogi. To właśnie fanboje, fanatycy tak mówią aby zrekompensować sobie wydanie ogromnej kasy na iProdukty.
Apple stworzyło coś w stylu sekty. Lata intensywnej manipulacji, socjotechniki zrobiło swoje...

Przykład:
Cytat:
Nawracaj sobie kogo innego - ja Keynote'y ogladam z namaszczeniem, chodze w dzinsach i czarnym golfie a moje oswietlenie pokojowe to wielkie logo Apple ;-). Dlatego ode mnie wara, panno Noemi...
Może w większości to żart jednak pokazuje standardowe podejście fanboja Apple. Wy się utożsamiacie z produktami jakich używacie.

Cytat:
Napisany przez Gadzina
proszę nie przerabiajmy tego jeszcze raz... to jest jak... jak powtarzanie tej samej klasy.. nemka proszę proszę ....
E tam. Dzięki temu osoba, która tutaj wejdzie i zapozna się tym tematem będzie mogła wyrobić sobie zdanie co do pewnych osób i produktów.

Cytat:
Napisany przez M@X
Ten prosty, acz genialny zabieg marketingowy sprawia, ze klient dostaje do rak produkt z "polki premium" i jest zadowolony.
Masz 1000000000% rację - GENIALNY ZABIEG MARKETINGOWY! Produkty wcale nie są super jakości. Wystarczy przejść się po byle forum Apple gdzie nie panuje aż taka cenzura i zobaczysz ile jest tematów w których ludzie narzekają na sprzęt. Ile z nim jest problemów...
To, że coś ma logo danej marki nie czyni z niego produktu premium. Dopiero konsumenci to określają.