Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2011, 19:55   #4
siwymariusz
Guru

Data rejestracji: 15.06.2002
siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Domi731 Podgląd Wiadomości
A no właśnie kurcze wiem ze sa same drukary do plyt ale teraz niewiem ile one kosztuja bo jak przykladowo kosztuja po 200zł to moze sie skusze na taka , ale jak cena jest podobna do tych wielofunkcyjnych to wole jednak taka bo moge tez drukowac normalnie strony i skanowac . A zna ktos link do takich drukarek ?

A siwymariusz mogl bys jakas fotke wrzucic jak plyta wyglada po nadruku na takiej drukarce ?

Bo widze ze masz drukarke starszy modelik ale jednak pewnie jakies plyty drukowales . Chodzi mi poprostu o jakosc czy jest no wiadomo nie jak orginalne plyty z filmami ale czy chociaz w 70% jest taka jakosc nadruku jak orginaly .
Kolega niżej ma już nowszy model , ale powiem Ci tak . Jak znajdziesz dobry skan płyty i dobrze ustawisz ( centrowanie ) to naprawdę wygląda to extra .
Na temat płyt printable gdzieś na forum jest już trochę komentarzy , to i znajdziesz jakieś przydatne wiadomości . Zdjęcie bym podesłał ,trochę sie zrobiło takich dvd z różnych okazji , ale prawie aparat teściowi pożyczyłem . Sama drukarka z opcją druku na płytach raczej dużo tańsza od urządzenia wielofunkcyjnego nie będzie ( a może być i droższa ) . Ale to już sam musisz poszukać co Ci się opłaca . Za tym urządzeniem , przemawia WI-FI
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post