Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2011, 15:07   #13616
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Nie, nie OK. Pamiętaj, że jego koncerty nie są emitowane w publicznej telewizji. On sobie drze Biblię 'wśród swoich'. Jego fani wiedzą o czym 'śpiewa', jaki ma stosunek do KK itp. czyli godzą się na taką formę. Czy ktoś z jego 'fanów' złożył na niego skargę? Nie. Zrobiła to osoba, która tego na żywo nie widziała.
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam.

Mnie ta cała Nergal - awantura teraz raczej śmieszy, wcześniej irytowała. Mam tylko nadzieję, że już bardziej do polityki nie wkroczy, że nie stanie się poważnym tematem politycznym - wyborczym.

To jedna z największych bzdur, które w ostatnich latach trafiły do debaty publicznej.
Bo kto to jest Nergal dla szerszej publiki? Maskotka z 15 minutami sławy, jeden z wielu na świecie "niegrzecznych" chłopców. Za 2-3 miesiące będą o nim pamiętali tylko fani metalu (rocka). A czy nie straci (jako muzyk) na romansie z "Pudelkami", to już inna sprawa. Jego sprawa.

Jedną z najbardziej rozwalających w całej awanturze rzeczy są zarzuty o ksywkę "Holocausto". To dla mnie najbardziej rozśmieszający zarzut. Przecież on był w tamtym czasie smarkaczem.

Kogoro Akechi

Ostatnio zmieniany przez Kogoro : 20.09.2011 o godz. 15:09
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post