Cytat:
Napisany przez ed hunter
W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.
|
Cytat:
Napisany przez Kris
Nie, nie OK. Pamiętaj, że jego koncerty nie są emitowane w publicznej telewizji. On sobie drze Biblię 'wśród swoich'. Jego fani wiedzą o czym 'śpiewa', jaki ma stosunek do KK itp. czyli godzą się na taką formę. Czy ktoś z jego 'fanów' złożył na niego skargę? Nie. Zrobiła to osoba, która tego na żywo nie widziała.
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam.
|
Mnie ta cała Nergal - awantura teraz raczej śmieszy, wcześniej irytowała. Mam tylko nadzieję, że już bardziej do polityki nie wkroczy, że nie stanie się poważnym tematem politycznym - wyborczym.
To jedna z największych bzdur, które w ostatnich latach trafiły do debaty publicznej.
Bo kto to jest Nergal dla szerszej publiki? Maskotka z 15 minutami sławy, jeden z wielu na świecie "niegrzecznych" chłopców. Za 2-3 miesiące będą o nim pamiętali tylko fani metalu (rocka). A czy nie straci (jako muzyk) na romansie z "Pudelkami", to już inna sprawa. Jego sprawa.
Jedną z najbardziej rozwalających w całej awanturze rzeczy są zarzuty o ksywkę "Holocausto". To dla mnie najbardziej rozśmieszający zarzut. Przecież on był w tamtym czasie smarkaczem.