Cytat:
Napisany przez M@X
Android 2.2, Angry Birds, HTC Wildfire. Nic wiecej.
|
No widzisz - teraz już rozumiem, trzeba było tak od razu. Teraz wiem, że iPhone za 4000 zł kupuje się po to , żeby pograć w Angry Birds. Swoja drogą - według mnie (a mam nadzieję, ze mogę wyrazic swoją OSOBISTĄ opinię) to ta gierka nadaje się wyłącznie dla początkujących "użytkowników" (nazwa zastępcza bo nie chcę zostać zabanowany).
Ja jestem człowiekiem dorosłym (nawet bardzo) i mnie smartphone jest potrzebny do pracy. Sprzęt jakiego używam - i którego nazwy ani razu na tym forum nie wymieniłem), umożliwia mi PLYNNĄ pracę ze wszelkiego rodzaju dokumentami i plikami, jakie są mi potrzebne.
Angry Birds niestety nie testowałem. Ale - proponuję odpalić na iPhonie Age Of Empires

lub inną grę dla myślących mózgiem, a nie kciukami.
BTW - w ostatni weekend bawiłem się iPhonem4. Moje wrażenia jako niewierzącego: wielka, ciężka, nieporęczna cegła, która co chwila łączy się z internetem i ja nie mam nad tym żadnej kontroli. Nie wiem co wysyła i nie wiem co odbiera.
Genialny design tego urządzenia był niestety przykryty jakimś silikonowym/gumowym pokrowcem, więc nie mogłem docenić całej jego urody wartej dopłacenia 3000 zł do funkcjonalności jakiejś Nokii sprzed 3 lat. Jak wyjaśnił mi właściciel tego emejzing urządzenia - pokrowiec niestety musi być, ponieważ bez tego nie sposób rozmawiać poza centrami miast bo zwyczajnie gubi sygnał, a ja używałem go nad jeziorem, jakieś 10 kilometrów dalej.