Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2011, 11:54   #2657
nemka
Applefan's Terminatrix

Data rejestracji: 18.09.2011
nemka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja też gram. Moją ulubioną grą na WM jest UFO W które zagrywałam się w czasach Amigi. Ja też nie kupuję telefonu do zabawy. To ma działać.

I teraz najważniejsze - ajfon a właściwie iOS ma funkcję AnimationCore, która wręcz wymusza płynną animację interfacu, teraz uwaga - kosztem wszystkiego innego! Dokładnie! Poszli na maksa w wizualność. Jak zwykle w przypadku działania tej firmy szybkość to jedynie złudzenie Mało tego, MacOSX też ma taką funkcję!

Już pisałam, że wydajność kart graficznych w Makach jest lekko pół śmieszna, więc nie dziwcie się, że grają na ajfonach W końcu mają takie hity, jak ostatnio dodane do AppStore - GTA3! Tak, po odświeżeniu wszystkich modeli mogli w końcu wypuścić taką grę. Grę, w którą grałam chyba jeszcze na gForce MX440

Wiecie jak makjuzeży ustalają parametry kart graficznych? Jak znajdę linka to wam wkleję - otóż jeden do drugiego pokazując fotę Jobsa wskazującego, że m9400 ma połowę mocy 8600gt!! Chyba jak mu się połowę rdzeni wyłączy, a resztę przetaktuje w dół M@X na pewno widział tą fotę. Normalnie padłam

Weźcie dowolną mobilną kartę w Maku (bo innych tam nie ma!), podzielcie jej wydajność przez 6, no dobra przez 5 - moja strata i macie osiągi graficzne Apple Macintoshy
Zastanawiam się, czy tak porażkowate sterowniki nie są aby specjalnie tak napisane. Bo skoro nawet pod linuksem śmiga to 6x szybciej, to coś jest bardzo, bardzo nie tak...

@yossi ile ja się nagrałam w HiredGuns na Amidze
nemka jest offline   Odpowiedz cytując ten post