Ta, wyjątkowo.
Co by nie mówić, pomysł świeży, pytanie tylko kto w gra takie gry. Są gry z "gatunku" casual które trzymają poziom jak Limbo, Flower czy flOw. Nawet te Worms/Woms2Armageddon/Reloaded, mimo że zubożone to i tak czuć że nie są to gry wymyślone na klozecie i napisane na kolanie...
A co do e-sklepów:
Spójrzmy prawdzie w oczy, czy będzie to App Store, "MS Store" czy inny Android Market to 95% (jak nie więcej) oprogramowania to dno.
Cytat:
|
W końcu mają takie hity, jak ostatnio dodane do AppStore - GTA3! Tak, po odświeżeniu wszystkich modeli mogli w końcu wypuścić taką grę. Grę, w którą grałam chyba jeszcze na gForce MX440
|
Nie przesadzajmy, GF440 nie pociągnąłby GTA3 na full. Po za tym o jakich ty odświeżonych modelach mówisz, ja widzę te same, port 1:1 z PC?
Nowe gry też pojawiają się na OSX, nie przesadzajmy. Np. StarCraft 2 na Macu (niestety nie wiem jaki, ale może poznał bym po wyglądzie. OSX v10.3 coś tam) chodził lepiej niż nasze Delle z 8800GT, 4GB RAM, C2D 2GHz na rdzeń i Vistą. Szczegółów niestety nie podam bo już tam nie pracuję, a i nie było na to specjalnie czasu.