Cytat:
Napisany przez sobrus
Nie wiem czy moja Mama chciałaby dopłacać 2000zł żeby Angry Birds lepiej działało. Wydaje mi sie że nie 
|
Moja nie chcialaby nawet na oczy ogladac smartfona, i to nie dlatego ze gry ja w ogole nie obchodza (choc to prawda) ;-)...
Cytat:
Napisany przez yossi
Coś porównywalnego do Age of Empires, Hired Guns czy Air Islands. Specjalnie podaję tytuły z 3 rożnych gatunków.
|
Polecam Age of War jako odpowiednik Age of Empires - jest wersja Free, mozna potestowac bez ryzyka. Hired Guns jest na iPhone'a, a o tytule trzeciej gry pierwsze slysze, wiec ciezko mi cos polecic :-)!
Cytat:
Napisany przez nemka
Ja też nie kupuję telefonu do zabawy. To ma działać.
|
Ja z jednego i drugiego powodu ;-)!
Cytat:
Napisany przez nemka
Jak znajdę linka to wam wkleję - otóż jeden do drugiego pokazując fotę Jobsa wskazującego, że m9400 ma połowę mocy 8600gt!!
|
No i co w tym dziwnego ze mobilna grafika jest slabsza od desktopowej? Zle trafilas bo akurat mam pod strzecha 8600 GT i 9400 M. Z czystym sumieniem stwierdzam, ze 8600 GT jest odczuwalnie szybsza!
Cytat:
Napisany przez nemka
Weźcie dowolną mobilną kartę w Maku (bo innych tam nie ma!), podzielcie jej wydajność przez 6, no dobra przez 5
|
Fantastyczny wzor. Sama wymyslilas czy koledzy z terapii pomagali...?
Cytat:
Napisany przez Berion
Są gry z "gatunku" casual które trzymają poziom jak Limbo, Flower czy flOw. Nawet te Worms/Woms2Armageddon/Reloaded, mimo że zubożone to i tak czuć że nie są to gry wymyślone na klozecie i napisane na kolanie...
|
Sorry, widac gramy inaczej***8230; fl0w czy Flower to swietne gry, jak przypale (oczywiscie papierosa ;-)!) i chce sie wczuc w klimat, ale generalnie MAM CZAS! Nie wyobrazam sobie grac w to w autobusie w drodze do pracy. Mam 20 minut. W sam raz na level, podsumowanie punktowe i poczucie ZE SIE UDALO! Nie mierz ludzi swoja miara, Berionu***8230;
Cytat:
Napisany przez Berion
Nie przesadzajmy, GF440 nie pociągnąłby GTA3 na full.
|
U mnie na GF Ti 4200 nie dzialal na full.A potem na szczescie (moje) kupilem konsole...
Cytat:
Napisany przez Berion
Ależ ja dobrze wiem co wychodzi. Napisałem tylko, że na Mac-a nie wychodzi jedynie sam szrot technologiczny z przed 10 laty
|
Zgadzam sie. Ale zaznaczam, ze wychodza gry glownie "komputerowe" - wszystkie tytuly od Blizzarda, The Sims od EA itp.
Do reszty gier nei ma sensu. Na Maku sie pracuje, a do gier jest konsola. W stanach dominuje XBOX, u nas podzial 50-50, w Japonii PS3. Komputer w 2011 roku rzadko kiedy sluzy do grania. Chyba ze rodzice kupili "komputer do nauki" i dziecko na czyms musi grac, bo na konsole juz nie dadza...
Co do sprzetu audio od JMJ sie nie wypowiadam - moje Logitechy Z5500 slicznie graja z moim Makiem Mini i mnie to wystarcza***8230; ;-]