Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2011, 23:14   #2673
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Nie wiem czy moja Mama chciałaby dopłacać 2000zł żeby Angry Birds lepiej działało. Wydaje mi sie że nie
Moja nie chcialaby nawet na oczy ogladac smartfona, i to nie dlatego ze gry ja w ogole nie obchodza (choc to prawda) ;-)...

Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
Coś porównywalnego do Age of Empires, Hired Guns czy Air Islands. Specjalnie podaję tytuły z 3 rożnych gatunków.
Polecam Age of War jako odpowiednik Age of Empires - jest wersja Free, mozna potestowac bez ryzyka. Hired Guns jest na iPhone'a, a o tytule trzeciej gry pierwsze slysze, wiec ciezko mi cos polecic :-)!

Cytat:
Napisany przez nemka Podgląd Wiadomości
Ja też nie kupuję telefonu do zabawy. To ma działać.
Ja z jednego i drugiego powodu ;-)!

Cytat:
Jak znajdę linka to wam wkleję - otóż jeden do drugiego pokazując fotę Jobsa wskazującego, że m9400 ma połowę mocy 8600gt!!
No i co w tym dziwnego ze mobilna grafika jest slabsza od desktopowej? Zle trafilas bo akurat mam pod strzecha 8600 GT i 9400 M. Z czystym sumieniem stwierdzam, ze 8600 GT jest odczuwalnie szybsza!

Cytat:
Weźcie dowolną mobilną kartę w Maku (bo innych tam nie ma!), podzielcie jej wydajność przez 6, no dobra przez 5
Fantastyczny wzor. Sama wymyslilas czy koledzy z terapii pomagali...?

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Są gry z "gatunku" casual które trzymają poziom jak Limbo, Flower czy flOw. Nawet te Worms/Woms2Armageddon/Reloaded, mimo że zubożone to i tak czuć że nie są to gry wymyślone na klozecie i napisane na kolanie...
Sorry, widac gramy inaczej***8230; fl0w czy Flower to swietne gry, jak przypale (oczywiscie papierosa ;-)!) i chce sie wczuc w klimat, ale generalnie MAM CZAS! Nie wyobrazam sobie grac w to w autobusie w drodze do pracy. Mam 20 minut. W sam raz na level, podsumowanie punktowe i poczucie ZE SIE UDALO! Nie mierz ludzi swoja miara, Berionu***8230;

Cytat:
Nie przesadzajmy, GF440 nie pociągnąłby GTA3 na full.
U mnie na GF Ti 4200 nie dzialal na full.A potem na szczescie (moje) kupilem konsole...

Cytat:
Ależ ja dobrze wiem co wychodzi. Napisałem tylko, że na Mac-a nie wychodzi jedynie sam szrot technologiczny z przed 10 laty
Zgadzam sie. Ale zaznaczam, ze wychodza gry glownie "komputerowe" - wszystkie tytuly od Blizzarda, The Sims od EA itp.

Do reszty gier nei ma sensu. Na Maku sie pracuje, a do gier jest konsola. W stanach dominuje XBOX, u nas podzial 50-50, w Japonii PS3. Komputer w 2011 roku rzadko kiedy sluzy do grania. Chyba ze rodzice kupili "komputer do nauki" i dziecko na czyms musi grac, bo na konsole juz nie dadza...

Co do sprzetu audio od JMJ sie nie wypowiadam - moje Logitechy Z5500 slicznie graja z moim Makiem Mini i mnie to wystarcza***8230; ;-]

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post