Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2011, 05:30   #20
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jak pisze wyżej - w tej grze jest autosave tak więc jest to spore utrudnienie , bo ciągle musisz grać od początku -no chyba że jesteś miszcz i przejdziesz grę w jeden dzień.
Ja oryginałów mam 127 w nie które jeszcze nie grałem/ukończyłem mnie czasem też wqurwia Steam - nie powiem w pewnym względzie nawet mi się podoba bo:
+gra się w gry bez płytki
+jak gra przypisana do konta , to można ją ściągnąć nawet jak nie ma się już płyty
+ściągają się same aktualizacje,nie trzeba szukać w google- to są plusy

-jak nie ma się neta to dupa(a są jeszcze białe plamy w PL)
-jak ma się gówniany(limit) net jak ja to ten Steam wqurwia bo zawsze coś dociąga i nie można grać szybki net -to nie ma problemu ściągnie się i grasz. To minusy.
Mi net się s*******ił-mam duży PING(300) tak że nie mogę grać online np. w BBC2 - zacząłem więc znowu kupować gry w tym miesiącu kupiłem ich 13 i 4 z nich są w Steam -chciałbym pograć w nie w Singla i dupa bo coś codziennie się ściąga robię to tak wcześnie rano -bo w dzień to nie ma szans-jak odpalę Steam to wtedy nie mogę nawet włączyć FF Założyłem nawet temat na ''podejrzanym''(czytaj pirackim) forum-jak ''spiracić grę'' no i wielkiego odzewu nie ma jeden gość odpisał że za pomocą Pheoniksa ale też są jakieś problemy -no i druga sprawa że ja nie znam się na takich sprawach-nigdy nie musiałem tego robić a np.w Metro2033 lub Alien Vs Predator chcę zagrać w singla.
Część mojej ''kolekcji''

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 15.03.2015 o godz. 12:59
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post