Cytat:
Napisany przez M@X
W user experience iPad miazdzy Samsunga. Ale nie wypowiadam sie, bo zaraz mnie zasypia nakazem uzasadnienia i tabelkami z cyframi ;-)!
|
No tak, ale ja właśnie o to pytam. Chciałem uzyskać dlaczego miażdży. Ponieważ nie znam żadnego z nich więc poprosiłem userów o opinie. Opina typu "tylko iPod - bo tak!" niewiele mi daje. Nie chcę żadnych tabelek, tylko funkcjonalność.
Cytat:
Napisany przez nemka
- Łeeee, ajpad. Zrób nam fote hehehehe.
- Wyśle Ci coś przez blutucz, jak to się nie da?
- Mam świetne zdjęcia na penie, aaa nie masz USB hehehe
- Zaraz, czytnika kart też nie masz??
- Daj obejrzymy film... Eeee sprzedali Ci z zepsutym wyświetlaczem - hehe
- Kto Ci doradził to "coś"? Yossi?

|
No to jestem zdezorientowany. M@X napisał, że do tego wszystkiego co wymieniłem to mogę używać iPoda.
Że nie ma Bluetooth to mnie nie dziwi bo iPhony też nie mają, więc to już wiem. Podobno BT powoduje piractwo - ale tego to ja zupełnie nie rozumiem.
Ale z tym USB to żart prawda? Przecież chyba wszystkie urządzenia tego typu mają USB? No, a jeśli ma USB to można podłączyć czytnik kart. Chyba, że naprawdę nie ma USB, ale trudno mi w to uwierzyć, idę przeczytać specyfikację.
A o co chodzi z tym ekranem? Nie da się oglądać filmów z Youtube i z konomaniaka?
EDIT
i jeszcze jedno - po co mi iTunes? Przecież wystarczy że sobie podłączę iPada do komputera i pozgrywam sobie muzykę, zdjęcia, ebooki i co tam jeszcze będę chciał.