Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2011, 11:52   #2779
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
@ yossi - uzywam w wymienionych przez Ciebe celach. Tylko iPad 2 ;-). A co do tego co napisala nemka - zycie chloszcze, jest wrecz przeciwnie - wstyd wyciagnac jakikolwiek inny szajs, ktory jest "iPad Wannabe".
Właśnie po takich tekstach uznaję Ciebie za fanatyka Apple. Uzywając swojego smarta mam daleko gdzieś czy komuś się podoba, czy dostanie orgazmu jak go zobaczy. Ten smartfon ma odpowiadać mi, ma spełniać moje oczekiwania. Nie kupiłem go po to aby się lansować.

Cytat:
Kris ma racje - tablet nie spelni oczekiwan. Ma byc mobilnie i w pelni funkcjonalnie? MacBook Air + Lightroom/Aperture.
MacBook Air najtańszy to koszt 4.300zł.
http://store.apple.com/pl/browse/hom...co=MjUxMzU5OTQ

Za 1/4 ceny możesz mieć Netbooka 10-12", który spełni oczekiwania...

-------

Cytat:
Napisany przez Kris
A propos toku pracy i kopii zapasowych, to stary filmik - przykład Chase'a Jarvisa opartym na sprzęcie Japca... piękne, ale ile na to trzeba mieć kasy...
Taniej i pewnie bardziej funkcjonalnie można by to zrobić na sprzęcie i sofcie konkurencji.

Spodobało mi się bardzo to w jaki sposób dbają o dane. Kopie zapasowe praktycznie w każdym momencie.
Tak powinna robić to każda firma.

Ostatnio zmieniany przez andy : 25.09.2011 o godz. 12:07
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post