Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2011, 19:20   #2844
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Nie wiem, nie uzywalem. Nie jestem fotografem. Moj aparat to moj iPhone ;-)!

Po podlaczeniu aparatu uruchamia sie Aperture/iPhoto i zacheca do importu. Wpisujesz nazwe wydarzenia np. "Chlanie u babci", klikasz w "importuj" i po chwili pojawia sie nowe wydarzenie, wraz z geolokalizacja gdzie zdjecia zostaly zrobione (wedlug ktorych to miejsc mozna je zreszta posegregowac). Zostaje dodac tylko brakujace twarze, ktore programowi umknely (po twarzach tez mozna segregowac) i juz.

Pojedyncze zdjecia przeciagam do iPhoto. Nie wiem gdzie sa. Mam w katalogu uzytkownika folder "Obrazki", a w nim 30 GB obiekt o nazwie "Biblioteka iPhoto". I jest porzadek.
Filmiki na TV oglądasz tak?

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post