Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2011, 13:45   #13678
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości

Natomiast co do moim zdaniem wiarygodnego źródła wiedzy, to najlepsza jest książka, o której już wspominałem - Skutek uboczny śmierć.

http://merlin.pl/Skutek-uboczny-smie...FcO-zAodWl_mvQ

Autor nie jest przypadkowy. Przez 35 lat pracował w koncernie, w tym długo na stanowiskach kierowniczych i zna temat od podszewki. O dziwo - dość szeroko o tym pisze.

.
Właśnie tego typu źródła uznaję za najmniej wiarygodne. Jakoś nie mam zaufania do nawróconych grzeszników.
Nie mam czasu teraz się rozpisywać, ale tego typu osoby zazwyczaj przekazują fakty potwornie nimi manipulując, co na laikach wywiera niezłe wrażenie Problem w tym, że nie potrafią tego ocenić.
"Nawróceni grzesznicy" z targu rybnego w Tokio, zakładów mięsnych i Coca Coli potrafią skutecznie zohydzić mięso, filety rybne i coca colę.

Nie jestem fanem koncernów (wszelkiej maści), wręcz przeciwnie, ale wolę również być jak najbliżej prawdy a nie posługiwać się mitologią.

Ta książka zapewne jest warta przeczytania, ale razem z innymi materiałami, które pozwolą oddzielić ziarno od plew.

Kogoro Akechi
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post