Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2011, 17:00   #2883
nemka
Applefan's Terminatrix

Data rejestracji: 18.09.2011
nemka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Niniejszym stwierdzam, ze ta "zabawka" nakrecila taki film z wakacji 720p (a iMovie pomoglo go zmontowac), ze wszystkim oko bieleje, nie wierzac ze mozna cos takiego zrobic telefonem i domowym komputerem.

I nagle robi sie szkoda skladakow z Windows... ;-)
LOL!
Mój marny androidzić z szajsunga nagrał FullHD a zmontowałam sobie na darmowym Kino, na dwurdzeniowym lapku za 1800zł z linuxem. Czy Ty uważasz, że tylko MacOSX ma programy do montowania filmów? Ja na linuksie mogę wybierać z pośród kilkudziesięciu, włącznie z efektami renderowanymi przez Blendera i do tego programik do eleganckiego wypalenia płytki DVD.
A Ty? Źle się nagra płytka i do serwisu mihihihihihi
Z czym do ludzi M@X. My tu używamy normalnych telefonów i komputerów, z normalnymi systemami operacyjnymi i programami, nie zabawkami dla sprytnych inaczej makjuzerów ograniczanych na M@Xa (hehe) przez Cupertino...

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Apple Camera Connection Kit kosztuje $29 lub 129 PLN. Nie przepraszaj mnie, tylko uzytkownikow ktorych wprowadziles w blad.
http://i-stuff.pl/pl/zestaw-camera-c...-do-ipada.html 149zł w iShocku pewnie 1049
Gdyby Apple zaczęło przepraszać za swoje błędy musieliby otworzyć specjalną radiostację nadającą non stop jedno słowo - przepraszam

@Yossi spokojnie ajfona nie kupuje się, żeby go używać! Pamiętaj. Bo i tak nie ma do czego, jest zbyt ograniczony aby używać go w jakimkolwiek rozsądnym celu, choćby dlatego, że świetnie samodzielnie się przetaktowuje z 1GHz na 798MHz i to jego standardowa częstotliwość pracy. Ajfona kupuje się, żeby się lansować! Kto tak uważa? Ktoś kto jest tak naiwny, że aż żal go wyśmiewać. A co wtedy taki wyśmiany robi? Podejrzewam, że płacze po nocach...
Ale jak to?? Buuuuu. Kupiłem ajfona za cztery tysiące złotych i nikt mi nie zazrościł? Buuuuu!!! Jeszcze ta wredna nemka się nabijałaaaaaa. Buuuuuu!!! Jak śmie! Ona nie wie co to jest emezing!!! Tyle ficzerów ma ten ajfon! Sam Jobs powiedział!

Ostatnio zmieniany przez nemka : 27.09.2011 o godz. 17:10
nemka jest offline   Odpowiedz cytując ten post