Cytat:
Napisany przez M@X
Niniejszym stwierdzam, ze ta "zabawka" nakrecila taki film z wakacji 720p (a iMovie pomoglo go zmontowac), ze wszystkim oko bieleje, nie wierzac ze mozna cos takiego zrobic telefonem i domowym komputerem.
I nagle robi sie szkoda skladakow z Windows... ;-)
|
LOL!

Mój marny androidzić z szajsunga nagrał FullHD a zmontowałam sobie na darmowym Kino, na dwurdzeniowym lapku za 1800zł z linuxem. Czy Ty uważasz, że tylko MacOSX ma programy do montowania filmów? Ja na linuksie mogę wybierać z pośród kilkudziesięciu, włącznie z efektami renderowanymi przez Blendera i do tego programik do eleganckiego wypalenia płytki DVD.
A Ty? Źle się nagra płytka i do serwisu mihihihihihi

Z czym do ludzi M@X. My tu używamy normalnych telefonów i komputerów, z normalnymi systemami operacyjnymi i programami, nie zabawkami dla sprytnych inaczej makjuzerów ograniczanych na M@Xa (hehe) przez Cupertino...
Cytat:
Napisany przez M@X
Apple Camera Connection Kit kosztuje $29 lub 129 PLN. Nie przepraszaj mnie, tylko uzytkownikow ktorych wprowadziles w blad.
|
http://i-stuff.pl/pl/zestaw-camera-c...-do-ipada.html 149zł w iShocku pewnie 1049
Gdyby Apple zaczęło przepraszać za swoje błędy musieliby otworzyć specjalną radiostację nadającą non stop jedno słowo - przepraszam
@Yossi spokojnie

ajfona nie kupuje się, żeby go używać! Pamiętaj. Bo i tak nie ma do czego, jest zbyt ograniczony aby używać go w jakimkolwiek rozsądnym celu, choćby dlatego, że świetnie samodzielnie się przetaktowuje z 1GHz na 798MHz i to jego standardowa częstotliwość pracy. Ajfona kupuje się, żeby się lansować! Kto tak uważa? Ktoś kto jest tak naiwny, że aż żal go wyśmiewać. A co wtedy taki wyśmiany robi? Podejrzewam, że płacze po nocach...
Ale jak to?? Buuuuu. Kupiłem ajfona za cztery tysiące złotych i nikt mi nie zazrościł? Buuuuu!!! Jeszcze ta wredna nemka się nabijałaaaaaa. Buuuuuu!!! Jak śmie! Ona nie wie co to jest emezing!!! Tyle ficzerów ma ten ajfon! Sam Jobs powiedział!