Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2011, 18:39   #11
nemka
Applefan's Terminatrix

Data rejestracji: 18.09.2011
nemka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
M@X dramatyzujesz. Jeszcze nikt Cię tu nie obraził. A już na pewno nie ja. Uwierz mi, potrafię obrażać w sposób tak wyrafinowany, że długo nie mógłbyś wyjść z podziwu i zdumienia.

Nikt Cię też nie szykanuje. To Ty głosisz herezje. "Kto by pomyślał że na domowym komputerze (w domyśle komputerze od Apple) można zmontować wideo z wakacji!" No proszę Cię!!! Przecież to normalka! Każdy może. Każdy domowy komputer PC nie starszy niż 3 lata dysponuje mocą przewyższającą najdroższe zabawki od Apple wielokrotnie! Pod każdym względem! I to jest fakt! Fakt nie podważalny i poparty wieloma dowodami, testami i linkami. Oraz ogólnie dostępnymi informacjami. A Ty temu zaprzeczasz! Baa. Gloryfikujesz firmę, która celowo wprowadza klientów w błąd! TY wprowadzasz ludzi w błąd! A to jest zakazane na tym forum! Paragraf 12. Może ja też powinnam zgłosić to do administracji? I kto jak kto, ale moderator? Wprowadzanie w błąd z premedytacją! Aaaa. I mamy jeszcze nadużycie uprawnień, które przemilczałam... A teraz jeszcze straszysz. Oj... Nieciekawie to wygląda.
nemka jest offline   Odpowiedz cytując ten post